Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi (GIFT) tarafından Boğaziçi Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen 3. Gıda İnovasyon Zirvesi’ne katıldık.
Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi (GIFT) tarafından Boğaziçi Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen 3. Gıda İnovasyon Zirvesi’ne katıldık. Gazeteci Yazar Cem Seymen’in moderatörlüğünde gerçekleşen “Bitkisel Atık Yağların Geri Kazanımı: Çevre Dostu Ürün ile Ekonomik Değer Yaratmak” başlıklı oturumda sahnede yer aldık.
Bitkisel atık yağların geri kazanımıyla elde ettiğimiz “Q Oil Fatty Acid” ile hem tarımsal sulamada kullanılabilir arıtılmış su elde edilmesiyle çevresel sürdürülebilirliğe katkı, hem bioenerji tesislerinde enerji üretimine kaynak, hem de kimya, yem vb. sanayiye katma değerli bir ürün sunulduğuna dikkat çektik.
Panelde sıfır atık lisanslı tesislerimizde üretim sonrası oluşan bitkisel atık yağların çevre dostu ve katma değeri yüksek yeni bir ürüne dönüşümüne dair ilham verici geri kazanım öykümüzü katılımcılarla paylaştık.
Web tarayıcınız bu sayfayı desteklemiyor. Lütfen tarayınıcızı son versiona yükseltiniz.