PATATESLER ÜZERİNDE BESAMAL SOSLU PİLİÇ
Orkide Ayçiçek Yağı
MALZEMELER
4 adet orta boy patates
4 adet piliç fileto
150 gr beşamel sos
100 gr rende kaşar peyniri
4 adet piliç fileto
150 gr beşamel sos
100 gr rende kaşar peyniri
YAPILIŞI
Piliç filetoları küpler halinde doğrayın. Tuz ve karabiber ile harmanlayıp tavada Orkide Ayçiçek yağında kızartın.
Patatesleri soyup ortadan ikiye bölün. İçlerini bir kaşık ile oyarak orta ateşte, bol yağda yaklaşık 10 dakika kızartın.
Kızarmış piliç filetoları patateslerin üzerlerine paylaştırın. Her fileto üzerlerine beşamel sos dökün. Kaşar peyniri ve kırmızı toz biber döküp önceden ısıtılmış fırında 15 dakika kızartın.
Executive Chef Nejdet Polat’a teşekkürlerimizle.
Patatesleri soyup ortadan ikiye bölün. İçlerini bir kaşık ile oyarak orta ateşte, bol yağda yaklaşık 10 dakika kızartın.
Kızarmış piliç filetoları patateslerin üzerlerine paylaştırın. Her fileto üzerlerine beşamel sos dökün. Kaşar peyniri ve kırmızı toz biber döküp önceden ısıtılmış fırında 15 dakika kızartın.
Executive Chef Nejdet Polat’a teşekkürlerimizle.