FIRINDA KESTANELİ TAVUK DOLMASI
Orkide Sofranızın Keyfi Kova Margarin
MALZEMELER
1 adet bütün tavuk
200 gr bütün kestane şekerlemesi
1 adet kuru sogan (şeritler halinde doğranmış)
10 gr tane karabiber
bir tutam biberiye
bir tutam köri baharatı
tuz
200 gr bütün kestane şekerlemesi
1 adet kuru sogan (şeritler halinde doğranmış)
10 gr tane karabiber
bir tutam biberiye
bir tutam köri baharatı
tuz
YAPILIŞI
Bir adet bütün pilicin üzerine; tuz ve havanda dövülmüş tane karabiber ve köri baharatını sürün.
Şeritler halinde doğranmış kuru soğan ve kestaneleri bir kapta karıştırın. Karışımı pilicin içine doldurup üzerini Orkide Sofranızın Keyfi Kova Margarin ile yağlayın ve önceden ısıtılmış fırında yaklaşık bir saat pişirin.
Executive Chef Nejdet Polat’a teşekkürlerimizle.
Şeritler halinde doğranmış kuru soğan ve kestaneleri bir kapta karıştırın. Karışımı pilicin içine doldurup üzerini Orkide Sofranızın Keyfi Kova Margarin ile yağlayın ve önceden ısıtılmış fırında yaklaşık bir saat pişirin.
Executive Chef Nejdet Polat’a teşekkürlerimizle.