4 ACI SEBZELÄ° PÄ°LİÇ Nejdet Polat Piliç filetolar, ızgarada veya tavada kurutulmadan az piÅŸirilir.
4 BADEMLÄ° PÄ°LİÇ SOTE KAYISILI VE MANTARLI PÄ°LAV Ä°LE Nejdet Polat Piliç filetoları küp olarak kesip bir tavada soteleyin, bademleri ekleyip kızarıncaya kadar soteleyin.
4 EKŞİ ELMALI KUZU DOLMASI Nejdet Polat Isınmış bir tavada ince doğranmış soğan ve kuzu etlerini pişirin. Sirkesini ekleyip bir kenarda bekletin.
4 ETLİ SOĞAN DOLMASI Nejdet Polat İnce kıyım etleri bir tavada kavurun. Tuz ve karabiber ve kırmızı toz biber ile lezzetlendirin.
4 FIRINDA KESTANELÄ° TAVUK DOLMASI Nejdet Polat Bir adet bütün pilicin üzerine; tuz ve havanda dövülmüÅŸ tane karabiber ve köri baharatını sürün.
4 FIRINLANMIŞ KUZU KAFES Nejdet Polat Kuzu kafesler tuz ve biber ve kekik ile lezzetlendirilir. Bir tavada/ ızgarada yakşalık 15 dakika kızartılır.
4 KREMALI PATATES ÃœZERÄ°NDE SEBZELÄ° PÄ°LİÇ SARMA Nejdet Polat Patatesleri yuvarlak ve ince kesim olarak bir fırın tepsisine veya servis tabağı güveçlerine dizin.
MANTARLI PÄ°LİÇ BOHÇASI Nejdet Polat Bir tavada kuru soÄŸan, kırmızı biber, mantar Orkide Sofranızın Keyfi Kova Margarin ile sotelenir. Piliç filetolar naylon streç film ile çok ince olarak dövülür.
4 PATATESLER ÃœZERÄ°NDE BESAMAL SOSLU PÄ°LİÇ Nejdet Polat Piliç filetoları küpler halinde doÄŸrayın. Tuz ve karabiber ile harmanlayıp tavada Orkide Ayçiçek yağında kızartın.
ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ! İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...