English

Ev Kurabiyesi

Ev Kurabiyesi

Orkide 18

Ev yapımı lezzetinde, ağızda hızla ve kolayca dağılan, tazeliğini uzun süre muhafaza eden tatlı ve tuzlu kurabiye üretiminde kullanılır.

Orkide 2

Pişmaniye, çekme helva, saray helvası gibi uzmanlık isteyen geleneksel tatlıların üretimi için özel geliştirilmiş formülüyle mükemmel performans verir.Tatlı ve tuzlu kurabiye üretiminde de kullanılır.

Orkide 3

Tatlı ve tuzlu kurabiye üretiminde, bisküvi ve sert gofret kremaları için geliştirilmiş bir yağdır.

Orkide Ony

Tatlı ve tuzlu kurabiyeler, mayalı ürünler, un kurabiyesi, kek, kol böreği, serpme börek, kandil simidi yapımında kullanılan geleneksel fırınların özellikle tercih ettiği genel kullanım amaçlı bir yağdır.

Orkide Osy

Kuru poğaça, boyoz ve sıcak tüketilen her türlü börek yapımında kullanılan, ağızda tane tane dağılma ve tazeliğini uzun süre koruma özelliği ile öne çıkan, geleneksel imalatçılarımızın vazgeçemediği sert bir yağdır. Kazınarak kullanılan bu yağ glasso sosu yapımında da tercih edilir.

Orkide 10

Bisküvi ve kurabiye hamurlarında kullanılan genel kullanım amaçlı bir yağdır. Homojen yapısıyla ağızda hızla dağılan, gevrek ve lezzetli ürünler üretmenizi sağlar. Bisküvi, gofret kremaları ve dondurma üretiminde hacim alma ve yapıyı tutma özelliğiyle öne çıkar.

Orkide OPS

Bisküvi, kek ve gofret kremaları için ideal bir yağdır.

Orkide OPS Tanker

Dökme bisküvi, kek ve gofret kreması yağıdır.

Ürün Çeşitleri