English

Tarifler

Orkide'nin lezzetli tariflerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz...

Pide Arası Çökertme Kebabı

Malzemeler

350 g bonfile

1 havuç

5 sivri biber

1 soğan

1 kase süzme yoğurt

 

Şiş için:

2 diş sarımsak

1 pide

Orkide ayçiçek yağı

Tuz – karabiber

 

Hazırlanışı

Havuç soyularak uzun ince dilimlere bölünür. Soğan ve sarımsak ince ince doğranır. Bonfile yuvarlak şekilde dilimlenir. Dilimler de parmak şeklinde doğranır. Bir tavaya Orkide sıvıyağ dökülerek etler rengi değişene kadar pişirilir. İçine havuç, biber ve soğan da eklenir. Hepsi beraber pişirilmeye devam edilir. Tuz ve karabiber atılır. Pide ikiye bölünerek servis tabağına koyulur. Üzerine de pişirilen etli karışım dökülür. Sarımsaklı yoğurt ile kenarları süslenerek servis edilir. Afiyet olsun.

Tüm Tarifler